Wat?

Tijdens deze gezellige borduurworkshop maak je je eigen prachtige kader! Stuur ons een foto door die je dierbaar is – wij printen deze af op Polaroid-formaat. Organiseer je een vrijgezellen- of teambuildingsactiviteit? Geen zorgen, we nemen ter plekke een groepsfoto en drukken deze meteen af. Je borduurt vervolgens een kader rond de foto om deze bijzondere herinnering extra glans te geven.

Waarom je dit niet wilt missen:

Creatief en persoonlijk: Creëer een persoonlijk aandenken dat je altijd koestert: Een borduurkader met je eigen Polaroid-foto.
Ontspannend en leerzaam: Onder onze begeleiding leer je verschillende basissteken in een ontspannen en leuke sfeer. Perfect voor beginners en gevorderden!
Alles is geregeld: Wij zorgen voor alle materialen, zodat jullie je volledig kunnen richten op het borduren. Gewoon komen en genieten!

Wat je kunt verwachten:

Duur: 3 uur creatieve ontspanning.
Inhoud: De basistechnieken borduren en verschillende belangrijke borduursteken. Overbrengen van gekozen patroon/logo op een totebag, en veel praktische tips.
Inclusief: Alle benodigdheden zoals totebag, garens en naalden. Je hoeft niets mee te brengen!
Prijs: Afhankelijk van voorzieningen workshoplocatie, verplaatsing, hoeveelheid deelnemers … (prijs vanaf 55 euro p.p.)

Eens je de kriebel te pakken hebt, wil je echt alles personaliseren, en door middel van de basistechnieken die je leert tijdens deze workshop kan je dat ook gewoon doen!

Wens je meer info? Vul hieronder het formuier in