Doe een Leut project cadeau!

Cadeaubonnen zijn altijd leuk om te geven en te krijgen.

Ben je op zoek naar origineel, creatief en ontspannend cadeau, maar weet je nog niet precies exact wat je wilt schenken.
Maak iemand blij met een leut project!

1 maand Leut
Leut gegarandeerd!
34,95
  • De leutige ontvanger kan een project kiezen naar keuze in onze shop!
3 maanden Leut
3-voudige Leut gedurende 3 maanden!
101
  • De leutige ontvanger krijgt 3 projecten gedurende 3 maand opgestuurd.

Hoe gaat het praktisch in zijn werk?

Doe de cadeaubon in je winkelmand. Bij de check-out, kan je in de bestelnotities schrijven aan wie je deze cadeaubon wilt schenken. Wij sturen je dan digitaal een cadeaubon met een cadeaubon code. Op de cadeaubon kan je zelf nog schrijven aan wie je de bon wilt schenken.

1 Leut project:
De gelukkige die de cadeaubon heeft ontvangen, hoeft enkel een Leut project te kiezen dat hij/zij graag wilt maken en bij de check-out de code in te vullen. Wij sturen dan het project op!
Zo simpel is het! Leut zonder zorgen!

3 Leut projecten:
De gelukkige die de cadeaubon heeft ontvangen, hoeft enkel een Leut project te kiezen waar hij/zij graag met wil starten. Bij de check-out vul je de code in en schrijf bij comments dat het om 3 Leut projecten gaat.
Wij sturen je gedurende 3 maanden, 3 projecten op. Natuurlijk laten we op voorhand weten wat het project wordt. Is het echt niets voor jou, dan kan je ons dit laten weten via e-mail en slaan we die maand over. Of je kan verwisselen met een beschikbaar project van een vorige maand. Geef zeker ook het e-mail adres van de leutige ontvanger.

Wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@atelierleut.be