Wie zijn wij?

Achter Atelier leut schuilen de gezichten van twee jeugdige, creatieve vriendinnen.

Hallo, wij zijn Sophie en Lore en willen er graag alles aan doen om het jou gemakkelijk te maken. Gemakkelijk om iets nieuws te proberen, om iets mooi of uniek te creëren en om even je gedachten te verzetten. Kortom, wij willen samen Leut maken!
Door jou alle benodigdheden aan te reiken, kan je tijd maken om je met het essentiële bezig te houden: creëren en genieten.

Zelf zijn we graag creatief bezig en gaan we steeds op zoek naar nieuwe projecten. Uit deze nieuwsgierigheid is het idee gevloeid om Atelier Leut op te starten.
Ons opzet is geslaagd wanneer we je kunnen inspireren met onze ideeën en je van je eigen creatie kunnen laten genieten.


We vormen een team dat elkaar perfect aanvult. Lore is een creatieve duizendpoot die steeds op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging, zowel in haar job als in haar vrije tijd. Sophie is een grappige losbol, die altijd honger heeft en nooit terugdeinst voor een nieuw avontuur! 


In onze vrije tijd (na Atelier Leut) houden we van lekker eten en ontdekken we graag nieuwe culturen tijdens verre reizen. Verder genieten we zoveel mogelijk van de kleine dingen in het leven, wat niet altijd eenvoudig is in een maatschappij die steeds groter, beter en meer vooropstelt.

Laten we samen genieten van de kleine, creatieve dingen en de dagdagelijkse druk even loslaten. Met onze projecten willen we vooral Leut maken, zonder perfectie na te streven, want de “Leut” is het belangrijkste eindresultaat van elk project!