Algemeen

Wat is een Leut Project?
Elke maand stellen wij zorgvuldig een nieuw en origineel Leut project samen om je te laten kennismaken met verschillende creatieve technieken. Onze projecten worden steeds bij jou geleverd met alle materialen en benodigdheden waardoor je meteen en zorgeloos aan de slag kan. Je wordt stap voor stap begeleid in het project, zodat je ook zonder voorkennis tot een resultaat kan komen om trots op te zijn! Het Leut project zorgt voor een persoonlijke en decoratieve touch in je huis of leent zich tot een uniek cadeau.

Hoeveel kost een Leut project?
Een DIY Leut project kost €34,95 inclusief verzending binnen België. Is je aankoop lager dan €34,95, dan betaal je €5,70 voor verzendingen binnen België. Verzendingen naar Nederland boven €60 zijn gratis, indien lager dan betaal je €9,60 voor de verzending.

​* BTW: Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen.
Hierdoor mag er geen BTW aan de klant aangerekend worden.

Kan ik de box ruilen of retourneren?
Indien het project echt niets voor jou is, kan je deze ongebruikt en in de originele verpakkingen retourneren of ruilen voor een ander project. Hiervoor moet je binnen de termijn van 14 dagen een e-mail sturen naar info@atelierleut.be met vermelding dat je wilt ruilen of retourneren. 
Je zal dan een e-mail krijgen met de correcte instructies. 
 
Bij ruilen stuurt de klant het product terug en krijgt die na ontvangst een ander product naar keuze teruggestuurd.
Bij het retourneren krijgt de klant het volledig aankoopbedrag terugbetaald, indien de materialen ongebruikt en niet beschadigd zijn. 

Let wel op: retourkosten zijn ten laste van de klant.

Wat als een project tijdelijk uitverkocht is?
De projecten die tijdelijk uitverkocht zijn, worden zo snel mogelijk aangevuld. Je mag ons altijd een mailtje sturen indien je interesse hebt, zodat we zeker voor jou een project opzij kunnen leggen!

Betaling

Accepteert Atelier Leut alle betaalkaarten?
We accepteren momenteel enkel Bancontact.

Wat moet ik doen als de betaling niet is gelukt?
Indien de betaling niet gelukt is, neem even contact op met ons via info@atelierleut.be. We bekijken samen wat er misging en hoe we het samen kunnen oplossen.

Bezorging

Wanneer kan ik mijn box verwachten?
Je Leut project wordt maandelijks verzonden rond de 15e van elke maand. Wanneer de projecten verzonden zijn, laten we dat aan je weten via e-mail en op onze social media kanalen. Je kan erop rekenen dat je je Leut Project binnen een week na verzending kan uitpakken.

Technische Problemen

Waarom kan ik niet inloggen?
Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan simpelweg op “Wachtwoord vergeten?”. We sturen je een mailtje om een nieuw wachtwoord aan te maken.